-->

14.5.12

Home » » Novel Cinta high Class dah sampai

Novel Cinta high Class dah sampai



Hepy la plak hari nie. Memang dah lama dah tunggu nak post entry nie. Hahaha. Semangat la plak den nie. Eh mesti lah semangat. Pasepa? Haa sebab novel terbaru Fatimah Syarha dah sampai maa.


Berkurun den tunggu dari pos laju. Dia janji nak pos hari isnin lepas tapi sampainya hari khamis. tak dapat den nak baca sebab ada kat hospital mase tu. Semalam, balik je dari hospital nampak bungkusan atas meja, terus je snap picture. rupa-rupanya dari ustazah la...huhu...terharunya...



siap de bookmark lagi...Thanks ustazah dan Dr.Farhan



Thanks kepada Nabilah Nurina kerana mengupload gambar diatas di FB...excited bukan main mase tu...hik3...semalam da bace sikit da novel ni ....hold jap...sebab den nak sambung wat asingment...Tata...


~Salam~






Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

1 1000 something to say:

padanmukalu lagile

nak pinjammmm...

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails