-->

2.7.11

Home » » Terima Kasih Daun keladi

Terima Kasih Daun keladi



wah, agak lama jugak tak update blog....sory, kebelakangan ni, saya tak berapa sihat and busy dgn keje...jadi ckg tadika ni mmg penat, nak layan karenah anak2 kecik ni...penat tapi berbaloi-baloi la...sebab tiap2 bulan dpt hadiah n masyuk...huhu


Semalam terkezut saya, sebab aishah sudi buatkan header utk saya...simple but nice...i appreciate it dear...aishah ni muda lagi...thanks dik..so, sape2 yg berkenan nk tempah header, bolela request kt aishah...
adik aishah de wat tempahan header ke? sukahati aku je...hahaha...xpe, tnye adik tu dulu...



tara...haaaa nilah header yg aishah watkan utk saya...syukran ya aishah...tp kan nape x leh nak tukar header ni? ia still kuar header lame tu jd background....pastu jd double...nak buang yg header lame pon x blh...anyone can help me, please...

Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

2 1000 something to say:

Nor Aishah

Aishah rasa, blog puteri pakai template..eeh...
kalau tempalte...mana boleh tukar...Kalau nak pakai header yg Aishah tlg buatkan tu...tukar la template hehehehe

Putri N@ilofar

ok...tq, i try it

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails