-->

25.6.11

Home » » Amazing Paper craft

Amazing Paper craft



Dulu, mase kecik2 selalu gak main paper craft ni...paper craft tu kita guna 1 kertas dan lipat2 jadilah sebuah rumah ke, kete ke, kapal terbang ke. Even skrg pon, sy keje kt tadika, masih gunakan paper craft ni. Ia menggalakan kanak2 utk lebih kreatif, mcm origami jugak. Paper craft ni banyak da skrg jual kt kedai2 buku atau kedai cenderamata. Tapi papercraft yg kt bawah ni mcm real car...tak caye cuba tgk..












images from


klik di sini untuk cerita penuh...
Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

2 1000 something to say:

Nor Aishah

Aishah nak reka header tu lwa-lawa...tp..X tahu nak tulis apa..SO, Aishah nak tulis Putri's Reality..boleh tak...Hehehehe..sorry la Aishah memandai ja...
jawab dekat mana-mana bhgn komen blog aishah ok

Putri N@ilofar

ok, nnti saya amek header tu...thanks a lot, aishah

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails