-->

15.6.11

Home » » Lampu Kitar semula

Lampu Kitar semula


Pernah tak anda semua kumpul bahan2 kitar semula dan jadikan sebagai benda baru?? Disini saya nak share kat semua psal lampu kitar semula. Daripada kotak biskut & kotak minuman boleh dikitar semula menjadi lampu...sgt cantik












Creative kan? Kalau anda seorg creative n inovatif, blh wat mcm tu atau blh wat lagi cantik lagi

Klik di bawah utk maklumat lebih lanjut

Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

2 1000 something to say:

atiqah hanani

assalamualaikum..
saya nak tanya...
care nk buat lampu ni hanya tebuk lubang dan buat corak ke ? mohon reply semula.. trima kasih byk (^_^)

Putri N@ilofar

@atiqah hanani: yup...for more information click link website yg sy bg kt atas 2

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails