-->

10.2.12

Home » » "CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI"

"CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI"



YEAY! Ini adalah contest pertama yang disertai sejak sekian lama! Untuk contest ini, anda hanya perlu buat entry, describe kan template blog anda and tampalkan kt entry korang, listkan blog yang korang admire dan tag 3 orang dan lastly tinggalkan link blog.  Hadiah dia pun sangat lumayan OK! Jadi, saya pertaruhkan My Design!^______^


Kalau awak rasa blog awak nak cantik dan comel, boleh pergi ke blog Cik Kumbang dan join CONTEST ini! Jangan tunggu lama-lama lagi! Kita serbu blog CIK KUMBANG sekarang!^____^

Blog yang saya admire:

Oh tunggu dulu! Sebelum tu saya perlu tag 3 orang blogger!:
  • Ateen
  • Zuriatni
  • Rara

Selamat mendesign yer korang...Haha
Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

2 1000 something to say:

cik kumbang

Salam
tq join contest cik kumbang
gud luck :)

Putri N@ilofar

@cik kumbang: most welcome ck..

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails