-->

23.7.11

Home » » Segman cx's: Geng UITM by campus

Segman cx's: Geng UITM by campus



Semester baru tak lame lagi nak buka, tinggal sebulan je lagi..tak sabar nak jumpe member2...rindu kot 4 bulan tak jumpe dorang.Azam baru ni nak dpt 4 flat...InsyAllah. Sedaya upaya berusaha menukar impian menjadi kenyataan. Aku pasti seyakinya pasti, nak berjaya dlm mengejar cita-cita. Matlamat perlu jelas dan terang. Aku mahu teman2 rapatku berjaya. Aku mahu kami semua berjaya. Caiyok!

Ok, tadi mase saya tgh jenjalan melihat blog2 member, ternampak 1 segmen ni. Menarik segmen ni, sebab pe, nampak perkataan UITM terus je nak join...UITM di hatiku lah katakan...ngeh3..ok, jgn buang mase lagi  ,jom join segmen ni


Click here


Dulu saya diploma pengurusan maklumat di UITM Segamat, Johor. Now, saya kt UITM Puncak perdana, Shah Alam..alhamdulilah, i am final year student Bachelor of Information System Management...(mcm tgh wat ice breaking plak mase MMS, mula2 masuk uitm dulu...hik3)

Saya nak tagged

Ilya nur faten
Zuriatni
Hanin


Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

5 1000 something to say:

cx's

tqvm sudi join! :)

Putri N@ilofar

ur welcome

Nuur_mutiara

salam ziarah adik beradik dari uitm ^_^

Queen F

singgah melawat geng uitm.. :) selamat berpuasa, selamat hari raya! :) uitm dihatiku! ♥

Geng uitm by campus :)

Aishah S.H

dr uitm p.perdana course lib. mgt..wah nk hrade dah..:)

jom terjah sini..
http://jiwamemberontak.blogspot.com/2011/08/segmen-cxs-geng-uitm-by-campus.html

done folo

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails