-->

8.7.11

Home » » Mari Join Putri Nailofar Bloglist

Mari Join Putri Nailofar Bloglist


Ape khabar anda semua?? Kalau sihat, alhamdulilah.....sy arini x berapa sihat sgt, tp gagahkan juga utk menaip entry ni...
http://www.emocutez.comDengan julung2 kalinya saya ingin mengumumkan bahawa Putri Nailofar Blog akan mula membina bloglist untuk para blogger sekalian. kepada yang berminat untuk menyertai bloglist blog ini, anda boleh ikut step mudah dibawah :

buat satu entry berkenaan bloglist Putri Nailofar blog seringkas yang mungkin =)


tajuk entry: Mari Join Putri Nailofar Bloglist 
pastu letak banner dibawah dan linkkan banner tersebut ke entry ini. 
 last sekali,letak link entry korang tersebut pada bahagian komen dibawah dan tinggalkan jejak anda di bwh skali blog ini...^_^
 



 sticky post ni until july

Itu saje...mudahkan...Kalau anda nak follow blog ni pon blh, tiada paksaan..

Bloglist tersebut akan dikeluarkan di blog ini pada bulan julai..

Syukran...Salam ukhwah fillah =) http://www.emocutez.com
 

pic salam credit to: scha dayanti


Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

10 1000 something to say:

Pencari Qurratuaini

salam..akan diusahakan ye.

Cinta Ilahi

Assalamualaikum w.b.t. ...

InsyaAllah nanti ana join... =)

Putri N@ilofar

@Pencari Qurratuaini: owh..xpe..take your time

Putri N@ilofar

@Cinta Ilahi: wslm..orait..salam ukhwah

◕‿◕Syasya◕‿◕

hahah!sini de4pa nak usaha tapi syasya nak join!
http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/06/mari-join-putri-nailofar-bloglist.html

Putri N@ilofar

@◕‿◕Syasya◕‿◕: thanks syasya join..salam ukhwah!

cik ateen

salam ina..aten nk mintak tulun.. ina bole x klik kn 1-1 link aten bg ni..aten tengah berkempen iklan..hope ina dapat tulun..

http://says.my/ateenkimi/sharethelove-prema

http://says.my/ateenkimi/sharethelove-asmidar

http://says.my/ateenkimi/sharethelove-Bihzhu

http://says.my/ateenkimi/oreo-fathers-day-1

http://says.my/ateenkimi/wwf1

http://says.my/ateenkimi/m-ms

http://says.my/ateenkimi/cleanandclear-recruitment1

http://says.my/ateenkimi/xpax-28

http://says.my/ateenkimi/mas-gddg-2

http://says.my/ateenkimi/nestle-drumstick1

http://says.my/ateenkimi/teh-ump

http://says.my/ateenkimi/milo-mini-van

http://says.my/ateenkimi/bb-messenger2

http://says.my/ateenkimi/KPWKM-3

http://says.my/ateenkimi/KPWKM-2

http://says.my/ateenkimi/KPWKM-1

p/s: ina just klik jer..xyah wtpe2..dh bukak page tu..ina tutup.. :)

Putri N@ilofar

@cik ateen: kempen pe ni tin? ceciter2...hehe

Nini D..

mai la join http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/contest-mata-menawan.html

aniss

http://namakuanis.blogspot.com/2011/06/mari-join-putri-nailofar-bloglist.html

kak inaaaa... ^_^

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails