-->

25.2.11

Home » » Pencarian Blog Paling hensem dan cantik 2011

Pencarian Blog Paling hensem dan cantik 2011


Bismilahirahmanirahim... Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha Mengasihani

Assalamualaikum semua..

Tadi semasa saya tengah baca blog kt dashboard ni, saya de terbaca psal contest Pencarian Blog Paling hensem dan cantik. Terus saya wat entry about this contest

Oh by the way,saya pun tak tahu lah blog saya ni cantik ke, hensem ke memang perasan je kan. haha. Tapi why not kita cuba kan, mana lah tahu rezeki...Ini, kali kedua saya join contest blog paling cantik Saya suka designed benda2 yang cantik ni, especially my blog..^_^


Antara syarat-syarat utk join contest ni ialah:

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog Hikayat si Luncai (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri blog tadi.Blog-blog yang join segmen ni tuan blog akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan di promote blog luncai dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM


Alright, saya nak tagged 2 luckiest bloggers yang blog mereka, saya rasa cantik, dan hensem  :

miss zuriatni 

mr.Ipin 


Good Luck everyone!!





Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

2 1000 something to say:

Encik Luncai

thanks join..gud luck :)

N@S

ur welcome, mr.luncai

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails