-->

21.11.10

Home » » Laptop Free??

Laptop Free??


Salam hujung minggu..

Sebentar td sy ade terbace entry mengenai  contest "Hidup untuk memberi" dari Denaihati dan hadiahnya dpt 2 laptop Acer Aspire One secara percuma......Contest ni, terbuka kepada semua blog di dunia kecuali forum, komuniti dan website(x layak)



Caranya mudah sahaja, anda perlu ikuti langkah2 di bawah:

Ade 3 syarat kalau anda nk menang iaitu;
1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang ini, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog.
2. Follow twitter di sini
3. Follow facebook di sini

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI yang menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru untuk menarik perhatian visitor blog ANDA melawat blog denaihati.com.



Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak. (Komen yang dikira hanya yang melebihi 7 perkataan).




Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest "DENAIHATI" akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru

Tarikh tutup: 31/12/2010(11.59pm)
 
 
Lagi byk anda promote and komen contest tersebut, lagi byk peluang anda akan menang...Join now!

Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

7 1000 something to say:

Tn.Punya

Selamat Berjaya

Mohd Wakiyuddin Rosnan

wah.. gudlak..

Akram

kalo dapt dua, bagi satu..hehe

cik ateen

camne ni amalina? mcm besh jer..terang ckit kat aten..hehe

Kamil ace

all da best..hehe

Siti Safiyyah

wah untung badan boleh menang laptop sebijik..hehe gudluck.. :)

N@S

Tn.punya,wakiyuddin,siti, kamil ace: thanks u olls

Ateen: alamak, ateen contest ni da nk tutup la teen..try click kt pic laptop kt sidebar ats skali 2..

Akram: hehe..bole2, kte share2 yer, klu rosak awk tlg repairkan..^_^

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails