-->

26.6.10

Home » » Izyan Nadia Giveaway

Izyan Nadia Giveaway


Jalan-jalan cari giveaway...Hai, hai, hai...Giveaway lagi!...hehehe.. Kali ni dr Izyan Nadia..

Nak hadiah ni x?



Klik je link di atas

Ana nk phone case yg dibuat sndri oleh yan..just simple but so cute, if u add some flowers or name at there..



Macam mane dapatkan phone case nie ??

(1) Kne jadi follower & add link blog yan dalam blog list anda
(2) Buat entry tentang giveaway ni di blog list anda..Comment phone case nie di blog korang best2..
3 post entry terbaik akan menang giveaway ni..
So..1st winner will get phone case..2nd and 3rd dpt pendrive case..
(3) Sesiapa yg tiada blog.dan nak join jugak kne add facebook "Izyan Nadiah" and share this link at ur wall & tinggalkan comment best2..
(4) Lastly..tinggalkan link anda d comment box yan


Tarikh tutup 30June 2010..Pemenang akan diumumkan 1 Julai 2010.. :)


Jom2..Sertainya skrg!!



Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

2 1000 something to say:

Izyan Nadiah

yan dtg cini.. :D
thanks join my giveaway :D

N@S

Sama-sama yan

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails