-->

9.6.11

Home » » I Need to Blog MySelf Contest

I Need to Blog MySelf Contest


Percaya tak de seorang kakak cantik ni bermurah hati nk bg duit RM300...Nape..x percaya ke? Kalau tak percaya jom join contest ni..


Click Here
pemenang hadiah utama

akan menerima wang tunai sebanyak RM300

dan 3 hadiah saguhati sebanyak RM100 setiap seorang


Syarat2 & Cara penyertaan nya mudah saja
  1. Harus follow blog INI dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang 
  5.  lepas dah publish entri boleh submit  link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye

Apa anda akan buat jika anda menang wang tunai RM300?? Kalau saya dapat RM300 kan, saya nak bawak 1 family pergi makan di mocha cafe ..macam2  ade kt situ...mcm kt bwh ni..nyum2..DAP!











Tag :
Ateen
Nasuha
Zuriatni

Dah baca,click banner disidebar ni yer..TQ

4 1000 something to say:

nazira

wow..menarik..gud luck k..hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

SafSafRaRa

wahh kat mana mocha cafe ni? mcm best jee anyway terima kasih sbb sudi join contest ni =)

Putri N@ilofar

@nazira: thanks nazira..jom la skali..

Putri N@ilofar

@SafSafRaRa: dkat oversea..mmg best kak, kalau de rezeki sy menang hadiah 2, sy nk ajak akak skali pegi sama..^_^

Post a Comment

anda boleh komen, kritik, atau bagi cadangan di sini, komen-komen yang berbentuk peribadi tidak akan dilayan..
terima kasih.

Related Posts with Thumbnails